Selecteer een pagina

Voordelen van Paybility

Tijdswinst, gemak, expertise en beperking van risico's
Kennismakingsgesprek plannen?

Wat zijn voor u de voordelen van Paybility?

Ad interim levert interessante voordelen

Als ondernemer/organisatie met personeel ontkomt u er niet aan om een correcte salarisadministratie bij te houden. Vaak is dit een tijdrovende klus, die ten koste gaat van waardevolle tijd en energie, die besteed had kunnen worden aan het laten groeien van uw organisatie. Het is dan ook niet vreemd dat veel ondernemers/organisaties overwegen om een ad interim salarisadministrateur in te schakelen. Dat is zeker geen slecht idee, want het biedt interessante voordelen!

Voordeel 1: Meer tijd en energie voor uw kerntaken

Het volgende scenario komt u vast en zeker bekend voor: juist op het moment dat u met belangrijke zaken aan de gang wil gaan om uw organisatie vooruit te helpen, komen er vragen en taken rondom de salarisadministratie bovendrijven die écht niet kunnen wachten. Uw kostbare tijd wordt weer eens op opgeslokt.

Door het inschakelen voor een interim salarisadministrateur/payroll specialist heeft u daar geen last meer van. Deze beheert uw personeelsbestand en verzorgt alle werkzaamheden rondom loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven. U en uw werknemers hebben er geen omkijken meer naar en kunt uw aandacht richten op  de dingen waar u het beste in bent.

Voordeel 2: U loopt geen subsidies of kortingsregelingen mis

Omdat de sociale/fiscale wetgeving continu verandert, is het niet altijd eenvoudig om op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen. Met als gevolg dat uw subsidievoordelen misloopt of hoge boetes krijgt opgelegd.

Bent u bijvoorbeeld al bekend met de wetswijziging loonkostenvoordeel (LKV) die in 2018 van kracht is geworden? Of de waarschijnlijke wijzigingen in de netto reiskostenvergoeding woon-werk per 1 april a.s.?

Bij het inschakelen van een payroll specialist zoals Paybility hoeft u zich niet langer te verdiepen in dit soort complexe materie en profiteert u van de kennis van een expert die continu up-to-date is over de wet- en regelgeving rondom het voeren van een salarisadministratie.

Voordeel 3: Geen zorgen en onzekerheden meer

Neemt u voor de salarisadministratie een expert in de arm, dan bent u verzekerd van een efficiënte, tijdige en correcte uitvoerging van de verschillende werkzaamheden. Twijfels of de salarisadministratie wel op de juiste manier wordt uitgevoerd, of subsidievoordelen voldoende worden benut en onduidelijkheden rondom het vele papierwerk worden weggenomen. Er valt een last van uw schouders!

Voor het inhuren van een specialist bent u een afgesproken tarief per uur kwijt, daar kunt u niet omheen. Maar die kosten vallen vaak reuze mee en de besparingen die eruit voortkomen wegen er zeker tegenop.

Wilt u meer weten over het toekomstbestendig maken van uw salarisadministratie? Neem dan contact op!

Voordeel 4: Extra’s

Door de jarenlang opgedane ervaring kunt u ook profiteren van de extra’s die Paybility u kan bieden.

Als eerste staat Paybility voor het ontzorgen en ondersteuning op de salarisadministratie, bijvoorbeeld bij ziekte of tijdelijke drukte. Ook staat het voor specialisme, accuratesse, betrouwbaarheid, discretie en flexibiliteit.

Ruime ervaring met koppelingen van rooster- en financiële pakketten aan een salarissysteem. Ook meer dan 20 jaar ervaring met diverse personeels- en salarissystemen.

Als laatste kan Paybility u ook ondersteunen bij het maken van een personeelsbegroting, begroting en bij het aanleveren van gegevens aan de accountant.

Geen zorgen meer over de salarisadministratie

Contactgegevens

Adres

Händelstraat 35
4561 VM   Hulst

info@paybility.nl
06 13 91 83 43

Bezoeken enkel op afspraak

Volgen

Design door Visual4All